Voorwaarden

* Indien u bij ons bestelt, gaat u akkoord met de door ons gehanteerde verkoopvoorwaarden. Alle prijzen op deze site zijn in euro's exclusief verzendkosten (conform de tarieven van TNT post + verpakkingskosten).

* Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een mail, met daarin de geschatte leveringstijd van uw bestelling en de totaal prijs incl. verzendkosten. Zodra uw bestelling is afgerond ontvangt u een foto van het resultaat per mail. Indien het naar wens is, kan overgegaan worden tot betaling. Zodra het geld is bijgeschreven, zal de bestelling per post naar u worden verzonden.

* Pienemien is niet verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van de bestelling tijdens verzending via TNT post.

* Levertijd voor de handgemaakte cadeautjes is ongeveer 3-4 weken.

* Om de zuignappen optimaal te laten functioneren dient de ondergrond goed vet vrij gemaakt te worden.

* De zuignappen zijn goed aan de figuren vastgenaaid, maar het is verstandig de zuignappen met beleid van de ondergrond te verwijderen.

* Op alle handgemaakte producten die geleverd worden met een applicatie wordt geen wasgaranties geven. De stoffen zijn van te voren gewassen en de applicaties zijn met vlieseliene bevestigd en daarna met een festonsteek vastgezet.

* Klantgegevens worden alleen intern gebruikt voor het afhandelen van de bestelling en om u op de hoogte te houden van eventuele nieuwe produkten op de site. Persoonsgegeven worden niet verstrekt aan derden.

* Deze website is gemaakt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid, desondanks kan Pienemien niet aansprakelijk gesteld worden voor afwijkingen in prijzen, afbeeldingen en teksten.

* Alle afbeeldingen en teksten op deze site zijn eigendom van Pienemien. Het is dan ook niet toegestaan afbeeldingen en teksten van deze site te gebruiken of te bewerken voor zakelijke of privé doeleinden zonder schriftelijke toestemming van Pienemien.

 

Pienemien

Info@pienemien.nl

 

HOME - CONTACTVOORWAARDEN